METALFAN. Castigatoare a Metal Kombat, concurs initiat de Metalfan, trupa Avatar va lansa noul sau album ""Tentacles"", primul produs al casei de discuri Metalfan. Pentru ca premierele sa nu se opreasca aici, trupa va prezenta imagini din noul clip. Acelasi lucru il vor face si invitatii speciali ai serii, trupa Deviant. Spectacolul va avea loc in clubul Utopia (pasajul Villacross), in aceasta seara de la ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 7 lei. (R.G.)
CONCURS. Teatrul LUNI organizeaza in cadrul programului ""Green Hours 2006 - un spatiu castigat"" un concurs de rezidenta pentru un tanar regizor nebucurestean, intre 15.08 si 15.09. Spectacolul va avea premiera in a doua jumatate a lunii septembrie, un numar de minimum sase reprezentatii pana la sfarsitul anului 2006 si zece in anul urmator. Concursul se adreseaza regizorilor absolventi ai ultimilor cinci ani sau studentilor din ultimul an ai unui institut de invatamant teatral din afara Bucurestiului. Solicitari la greenhours@yahoo.com (R.G.)
SAMFEST. Promusic Prod si revista Maximum organizeaza in perioada 19-23 iulie, la
Satu-Mare, Samfest. La acest festival va fi prezenta trupa Orphaned Land (Israel), care va sustine un recital de peste 60 de minute in penultima seara. Primele doua zile sunt dedicate jazzului, iar ultimele, rockului. Astfel, la 21 iulie vor canta Tanksapda, Kumm, Luna Amara, Danger, iar la 22 iulie, Orphaned Land, Manticora, Trooper, Altar, Seven, Frozen. (R.G.)
ELECTRO. In acest
week-end, Synthplants organizeaza la Buftea un eveniment dedicat consumatorilor de muzica electronica. Incepand de maine de la ora 10:00 si pana duminica ora 17:00, Marika, Raresh, Praslea, Haute Culture, Gemini Bros., Bela, Ali Nasser, Dan 0, Thornado, D-Rush vor incinge atmosfera si vor pune muzica nonstop. (R.G.)

& MORE