Noua achizitie a ros-albastrilor, fundasul israelian Klemi Saban, a ajuns ieri in Romania, jucatorul adus de la Maccabi Haifa alaturandu-se mai tarziu lotului deoarece luni s-a casatorit. Dupa cateva ore a aterizat pe Aeroportul Otopeni si delegati
Noua achizitie a ros-albastrilor, fundasul israelian Klemi Saban, a ajuns ieri in Romania, jucatorul adus de la Maccabi Haifa alaturandu-se mai tarziu lotului deoarece luni s-a casatorit.
Dupa cateva ore a aterizat pe Aeroportul Otopeni si delegatia Stelei, revenita din stagiul austriac. ""Am lucrat foarte mult in acest cantonament, a fost o perioada de acumulari. Vor mai veni jucatori, iar de plecat nu pleaca nimeni pana la al doilea stagiu de pregatire"", a spus la sosire antrenorul Cosmin Olaroiu. In ultimul amical, campionii au invins cu 2-0 echipa poloneza Groclin, prin golurile marcate de Nesu si Litu. Olaroiu l-a menajat in acest meci pe capitanul Mirel Radoi, accidentat usor la genunchi in amicalul cu Tavria Simferopol. Stelistii vor avea o zi libera, iar sambata vor pleca in al doilea turneu de pregatire, in Olanda, la Mierlo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.