Cu cat Romania acorda mai multa atentie reformelor restante pana la aderarea la Uniunea Europeana, cu atat are sanse sa aiba un debut mai bun ca membru al Uniunii, crede ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela (foto). In cadrul unei confe
Cu cat Romania acorda mai multa atentie reformelor restante pana la aderarea la Uniunea Europeana, cu atat are sanse sa aiba un debut mai bun ca membru al Uniunii, crede ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela (foto).

In cadrul unei conferinte de presa, prilejuite de preluarea de catre Finlanda a presedintiei semestriale a Uniunii, Saarela a explicat ca se asteapta din partea autoritatilor de la Bucuresti la bifarea unei liste destul de lungi de reforme, dar ca tara ""se afla pe calea cea buna in ceea ce are de realizat"". Cu toate acestea, ambasadorul a spus ca, pentru a fi mai convingator, e dispus sa adopte o costumatie asemanatoare celei a trupei finlandeze de rock Lordi, care a castigat Eurovisionul din acest an. ""Daca de asta va fi nevoie pentru a impulsiona Guvernul, sunt dispus sa o fac"", a gumit Tapio Saarela. (Irina Cristea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.