Rapid a disputat doua meciuri in cadrul stagiului de pregatire din Elvetia, remizand, 1-1, cu Yverdon si cedand cu 2-3 in fata Sahtior Donetk. Jocurile s-au disputat pe durata a cate 45 de minute. PROBLEME. Pe langa accidentarile lui Rada si Sapuna
Rapid a disputat doua meciuri in cadrul stagiului de pregatire din Elvetia, remizand, 1-1, cu Yverdon si cedand cu 2-3 in fata Sahtior Donetk. Jocurile s-au disputat pe durata a cate 45 de minute.
PROBLEME. Pe langa accidentarile lui Rada si Sapunaru, in partida cu ucrainenii pregatiti de Mircea Lucescu, giulestenii l-au pierdut si pe portarul Danut Coman. Lucescu senior a preferat sa urmareasca meciurile din tribuna, iar la final a declarat: ""Nu conteaza ca l-am invins pe Razvan. A fost doar un amical. Abia astept finalul din Germania. Sper ca Italia sa castige Campionatul Mondial, e normal sa tin cu ei, doar am antrenat acolo"". La randul sau, Razvan Lucescu a spus: ""Sunt si suparat dar si satisfacut. Am jucat meciuri cu adversari valorosi"".
NICULAE. Moda in cadrul lotului giulestean o reprezinta blugii si tricoul lui Daniel Niculae. Varful lui Auxere i-a vizitat pe fostii colegi si le-a daruit cate un tricou. Fara exceptie, toata delegatia Rapidului a purtat tinuta facuta cadou de fostul lor golgeter. Urmatorul joc al vicecampionilor este programat maine, cu elvetienii de la Thun.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.