Fabio Capello nu ar veni cu mana goala la noua sa echipa, ci i-ar aduce cu el si pe cativa dintre fostii sai elevi. Mai ales ca i-ar lua la pret redus, avand in vedere iminenta retrogradare administrativa a gruparii torineze. Potrivit presei span
Fabio Capello nu ar veni cu mana goala la noua sa echipa, ci i-ar aduce cu el si pe cativa dintre fostii sai elevi. Mai ales ca i-ar lua la pret redus, avand in vedere iminenta retrogradare administrativa a gruparii torineze.

Potrivit presei spaniole, fostul antrenor al lui Juventus, Fabio Capello, urmeaza sa fie prezentat oficial la Real Madrid, astazi, incepand cu ora 12:00. Tehnicianul italian era asteptat ieri in Spania pentru a semna un contract valabil trei sezoane.
MIGRATIE. Marca scrie ca noul antrenor si-a fixat deja obiectivele in ceea ce priveste alcatuirea echipei. Prioritatea o reprezinta consolidarea liniei de mijloc, prin aducerea lui Mahamadou Diarra, de la Olympique Lyon, si a brazilianului Emerson, de la Juventus. De altfel, de la formatia torineza vor mai veni probabil si alti jucatori, avand in vedere ca ""bianconeri"" vor juca in sezonul viitor intr-o liga inferioara. Astfel, pe lista lui Capello si a noului presedinte, Ramon Calderon, se mai afla Cannavaro, Zambrotta si Trezeguet, cel putin semifinalisti la Cupa Mondiala. In plus, AS scrie ca Real va incepe tratativele pentru achizitionarea brazilianului Kaka, dar si a romanului Cristi Chivu, alte doua promisiuni electorale ale lui Calderon.
DE OCAZIE. La jucatorii lui Juventus si ai celorlalte trei echipe italiene care ar urma sa fie retrogradate, Milan, Fiorentina si Lazio, ""poftesc"" insa si alte cluburi mari. Chelsea, Barcelona, Manchester United sau Bayern München abia asteapta sa faca o afacere, achizitionand jucatori de valoare la pret redus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.