Cam aceasta este sinteza spuselor fostului mare fotbalist Michel Platini despre CM. ""Cred ca nivelul fotbalului practicat nu este prea ridicat. Acest lucru tine de presiunea enorma care este exercitata asupra jucatorilor."" Starurile competitiei l-a
Cam aceasta este sinteza spuselor fostului mare fotbalist Michel Platini despre CM. ""Cred ca nivelul fotbalului practicat nu este prea ridicat. Acest lucru tine de presiunea enorma care este exercitata asupra jucatorilor."" Starurile competitiei l-au dezamagit pe francez: ""Ronaldinho, desi este cel mai bun fotbalist din lume, aproape ca nu s-a vazut la primele meciuri ale Braziliei, spre deosebire de germanul Miroslav Klose, a carui evolutie m-a incantat"". Fosta glorie are si argumente pentru ceea ce se intampla pe gazon. El este convins ca si presa are partea ei de vina, pentru ca ""atunci cand eram fotbalist, de exemplu in 1984, vorbeam doar cu un jurnalist. In prezent, jucatorii sunt urmariti de o multime de jurnalisti, iar asta numai bine nu le face"". Factorul care l-a iritat cel mai tare il reprezinta arbitrii: ""Fotbalul este un sport al barbatilor si sunt surprins sa vad ca adesea la prima greseala exista un avertisment"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.