In premiera, in tara noastra, se deruleaza un program de educare continua a medicilor in domeniul tratamentului durerii. Programul ""Noutati si tendinte in managementul durerii. Trateaza durerea cu zambetul pe buze"" este initiat de compania Zent
In premiera, in tara noastra, se deruleaza un program de educare continua a medicilor in domeniul tratamentului durerii.

Programul ""Noutati si tendinte in managementul durerii. Trateaza durerea cu zambetul pe buze"" este initiat de compania Zentiva in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Studiul Durerii si Colegiul Medicilor din Romania. La acest eveniment au raspuns initiativei peste 3.300 de medici de familie, ceea ce reprezinta peste 25% din totalul acestora.
DISCONFORT. Durerea este adesea ignorata, desi ea provoaca disconfort fizic si psihic. Fenomen extrem de complex, durerea reprezinta un semnal de alarma, care arata ca in corpul nostru a intervenit o situatie neobisnuita. La ora actuala, exista un veritabil arsenal terapeutic pentru tratamentul durerii, indiferent de caracter - acut sau cronic - sau cauza - inflamatorie sau neinflamatorie, cu ajutorul unor medicamente analgezice existente pe piata farmaceutica locala. Prin acest gen de programe se urmareste familiarizarea medicilor cu abordarea moderna a tratamentului durerii. In unele tari exista programe nationale de combatere a durerii, acestea beneficiind de o finantare corespunzatoare din bugetul sanatatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.