Ministrul Apararii Nationale
Varsta: 43 de ani Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ""a razbunat"" ieri onoarea nereperata a liberalilor in urma refuzului CSAT de a retrage trupele romanesti din Irak. Cum Basescu s-a dovedit un adversar de te
Ministrul Apararii Nationale
Varsta: 43 de ani Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ""a razbunat"" ieri onoarea nereperata a liberalilor in urma refuzului CSAT de a retrage trupele romanesti din Irak. Cum Basescu s-a dovedit un adversar de temut, Atanasiu si-a indreptat tunurile catre consilierul prezidential Sergiu Medar, acuzandu-l ca a divulgat informatii secrete, informatii pe care insusi liderul PNL le citase mai inainte intr-o conferinta de presa. El a cerut anchetarea lui Medar si trimiterea rezultatelor la Parchet. Si nu s-a oprit aici. Atanasiu a cerut demisia colegilor sai liberali, ministrii Razvan Ungureanu (Externe) si Sebastian Vladescu (Finante) - ""complicii"" refuzului CSAT. Pentru atacul cu ""ochii inchisi"" in stanga si in dreapta, la o decizie luata in CSAT conform legii, Jurnalul National il declara pe Teodor Atanasiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.