COMENTARIUL SPECIALISTULUI Si astazi, in jumatatea de sud a Romaniei, vor mai fi valori termice, la amiaza, de pana la 34... 35 de grade. Aici, dar si in Banat, sud-vestul Transilvaniei si izolat in celelalte regiuni, cu exceptia Moldovei, s

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Si astazi, in jumatatea de sud a Romaniei, vor mai fi valori termice, la amiaza, de pana la 34... 35 de grade. Aici, dar si in Banat, sud-vestul Transilvaniei si izolat in celelalte regiuni, cu exceptia Moldovei, se va reinstala starea de disconfort termic, datorita cresterii umiditatii din aer. Si vineri, in aceleasi regiuni, va mai fi foarte cald, insa instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, incepand din vestul tarii; se va extinde si va cuprinde toate zonele. De-abia sambata, vremea se va racori. Luna iunie este, prin definitie, cea mai instabila luna a anului; cu ploile de pana acum si cu cele ce urmeaza, in majoritatea regiunilor, dar mai ales la deal si la munte, regimul pluviometric tinde spre excedent. (meteorolog: Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.