Giulestenii au plecat ieri intr-un stagiu de pregatire in Elvetia, unde vor sta 13 zile. ACHIZITII. ""Plecam cu 14 jucatori de camp si doi portari, suntem o echipa de handbal deocamdata. Sambata vor mai veni acolo Nicolae Grigore, Mugurel Buga si p
Giulestenii au plecat ieri intr-un stagiu de pregatire in Elvetia, unde vor sta 13 zile.
ACHIZITII. ""Plecam cu 14 jucatori de camp si doi portari, suntem o echipa de handbal deocamdata. Sambata vor mai veni acolo Nicolae Grigore, Mugurel Buga si probabil jucatorii pe care clubul mi i-a promis"", a spus Lucescu. In aceste conditii, singurii atacanti adevarati ramasi in lot sunt Burdujan, Vasilache si Buga. In disperare, tehnicianul ""visiniilor"" a apelat la necunoscutul Petrescu, de la echipa secunda. In Elvetia, Lucescu junior a deplasat un lot format din doar 19 jucatori, echipa urmand a locui in prima parte la Crans Montana, dupa care se va muta in localitatea Zurzach.
SPERANTE. Surse din club sustin ca se mai spera totusi ca Griffiths si Sapunaru sa ajunga in Giulesti, mai ales dupa ce FRF a dat liber la transferuri celor de la FC National, iar lui Constantin Iacov, drept de semnatura, retrasa zilele trecute de LPF. Cele doua cuburi se intelesesera pentru transferul celor doi in schimbul sumei de 3 milioane de euro. De altfel, Griffiths s-a antrenat luni cu Rapid. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.