ANGLIA. Ionel Ganea a fost amendat de antrenorul echipei Wolverhampton, Glenn Hoddle, dupa ce a fost implicat intr-o altercatie cu un coechipier pe terenul de antrenament. ""L-am amendat pe Ganea cu salariul pe o saptamana, pentru ca s-a batut la ant
ANGLIA. Ionel Ganea a fost amendat de antrenorul echipei Wolverhampton, Glenn Hoddle, dupa ce a fost implicat intr-o altercatie cu un coechipier pe terenul de antrenament. ""L-am amendat pe Ganea cu salariul pe o saptamana, pentru ca s-a batut la antrenament. Poate a spus asa, pentru ca nu a mai avut niciodata un antrenor care sa tina la disciplina"", a spus Hoddle.
CUPA DAVIS. Echipa SUA conduce cu 2-1 dupa primele trei partide ale intalnirii cu Chile, din sferturile de finala ale Cupei Davis. In meciul de dublu, perechea Bob Bryan/Mike Bryan a invins sambata cu 6-1, 6-2, 6-4, cuplul chilian Paul Capdevilla/Adrian Garcia. Azi-noapte au avut loc meciurile decisive de simplu: Andy Roddick - Fernando Gonzalez si James Blake - Nicolas Massu. Intr-o alta intalnire din sferturi, Australia s-a impus cu 5-0 in fata Belarusului.
CIPRU. Omonia Nicosia, echipa antrenata de Ioan Andone, a invins cu 1-0 pe teren propriu in derby-ul cu Apoel Nicosia si a urcat pe locul doi in clasament. Unicul gol al partidei a fost marcat de Vakouftsis in minutul 9, din penalty. Liderul Apollon Limassol, cu Bogdan Andone integralist, a castigat in deplasare, scor 3-2, in fata lui AEK Larnaca. Cu trei etape inainte de final, in clasament conduce Apollon (57 p), urmata de Omonia (56 p) si Apoel (55 p).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.