Gianluca Pessotto a incercat sa-si ia viata. Ceea ce era marti doar o supozitie a devenit realitate ieri, cand Reana, sotia fostului fundas italian, a confirmat aceasta varianta. Motivele gestului extrem ar fi fost stresul determinat de functia

Gianluca Pessotto a incercat
sa-si ia viata. Ceea ce era marti doar o supozitie a devenit realitate ieri, cand Reana, sotia fostului fundas italian, a confirmat aceasta varianta.

Motivele gestului extrem ar fi fost stresul determinat de functia de team manager pe care o ocupa la gruparea torineza si o cearta legata de concediu.
DEPRESIE. ""Gianluca a devenit foarte fragil, era foarte depresiv din cauza functiei sale de la Juventus, care nu-i placea atat de mult precum crezuse initial. De mai mult de o luna nu mai mergea cu placere la birou"", a spus Reana Pessotto. Totodata, ea a recunoscut ca s-a certat cu sotul sau la telefon, cu putin timp inainte de incident, dupa ce acesta a anuntat-o ca a anulat concediul. ""Tocmai aflase ca are obligatii la Juventus. M-a sunat sa-mi spuna acest lucru si am discutat, asa cum se intampla in toate cuplurile. Insa o cearta pentru concediu nu justifica ce s-a intamplat"", a adaugat Reana.
AMARACIUNE. Pessotto era afectat si de implicarea clubului Juventus in scandalul din fotbalul italian, desi numele sau nu apare in nici o ancheta: ""Suferea foarte mult. Mereu spunea: «Este nedrept, este ca si cum munca noastra nu mai valoreaza nimic». Oboseala, melancolia, amaraciunea pentru soarta clubului, toate acestea adunate l-au facut sa reactioneze asa"".

STARE CRITICA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.