Jocuri la Saint Tropez, un show de vara incendiar Din 2 iulie, de la ora 20:45, la Antena 1 va debuta un show incendiar prezentat de Dan Negru. Emisiunea-concurs ""Jocuri la Saint Tropez"" va pune la grea incercare abilitatile sportive ale concurent
Jocuri la Saint Tropez, un show de vara incendiar
Din 2 iulie, de la ora 20:45, la Antena 1 va debuta un show incendiar prezentat de Dan Negru. Emisiunea-concurs ""Jocuri la Saint Tropez"" va pune la grea incercare abilitatile sportive ale concurentilor. Se vor intrece zece orase din Romania, Rusia, Ucraina si Italia. Tara noastra participa pentru prima oara la aceste competitii initiate in 1962 de Charles de Gaulle. ""Experienta de la Saint Tropez a fost una interesanta. Chiar daca unele probe au fost amuzante, toata lumea a luat treaba asta in serios. Emisiunea este total diferita fata de ceea ce s-a facut la noi pana acum in materie de divertismenta€¦ nu s-a mai vazut asa ceva in Romania. Au fost si accidente la filmari, unele chiar foarte serioase, ajungandu-se pana la imposibilitatea accidentatului de a mai concura"", a marturisit Dan Negru. In prima editie, echipa reprezentativa a orasului Iasi (condusa de celebrul portar Helmuth Duckadam) se va lupta cu reprezentantele oraselor Sochi (Rusia), Odessa (Ucraina) si Torino (Italia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.