Mel Gibson, un barbat in misiune Editura Allfa publica volumul ""Mel Gibson, un barbat in misiune"", biografia faimosului actor de la Hollywood. Cartea ofera o vedere din interior a vietii unui actor care, in ciuda aparentei sale de persoana publi

Mel Gibson, un barbat in misiune

Editura Allfa publica volumul ""Mel Gibson, un barbat in misiune"", biografia faimosului actor de la Hollywood. Cartea ofera o vedere din interior a vietii unui actor care, in ciuda aparentei sale de persoana publica, este un tip extrem de retras, despre a carui viata intima se stiu foarte putine lucruri adevarate.

ACTOR. De la actorul de film la regizorul hollywoodian, trecand prin partituri dintre cele mai diverse, cum ar fi cele din seria ""Arma mortala"" ori thrillerul paranormal ""Semne"", Mel Gibson si-a asigurat locul intre actorii Hollywoodului. Prestanta si magnetismul de lider i-au asigurat un constant succes de casa si fani devotati. Prezenta sa scenica denota un farmec aparte, care a inrobit inimi de spectatori din intreaga lume, consolidandu-i imaginea de cap de afis si, totodata, de actor respectat.

REGIZOR. In ultima vreme, actorul a trecut in spatele camerei de filmat, dovedindu-se un regizor talentat, cu hit-uri la activ, cum ar fi ""Inima neinfricata"". Ultimul sau proiect, ""Patimile lui Christos"", a acaparat din nou centrul atentiei, actorul fiind nevoit sa lupte pentru a-si apara filmul, care a starnit dezbateri religioase furtunoase. In aceasta carte, autorul ei, Wensley Clarkson, ne dezvaluie climatul religios familial puternic ce l-a condus pe Mel Gibson la realizarea filmului. Anii de iubiri, alcool si jocuri de carti, detalii ale mariajului sau si secretele vietii sale de parinte, povestea afacerilor - nimic nu lipseste din aceasta biografie.

SEMNALE EDITORIALE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.