Eroul de la Sevilla, portarul Helmut Duckadam, va deschide cea mai tare emisiune de divertisment: ""Jocuri la Saint Tropez"". Show-ul prezentat de Dan Negru va debuta la 2 iulie, la Antena 1. In aceasta duminica, de la ora 20:45, Antena 1 va va of
Eroul de la Sevilla, portarul Helmut Duckadam, va deschide cea mai tare emisiune de divertisment: ""Jocuri la Saint Tropez"". Show-ul prezentat de Dan Negru va debuta la 2 iulie, la Antena 1.

In aceasta duminica, de la ora 20:45, Antena 1 va va oferi cea mai spectaculoasa emisiune de divertisment: ""Jocuri la Saint Tropez"", un show la care Romania participa pentru prima oara. Primul oras din Romania care va deschide duminica ""Jocurile la Saint Tropez"" va fi Iasiul, condus de portarul Helmut Duckadam. Adversarele sale vor fi orasele Sochi din Rusia, Odessa din Ucraina si Torino din Italia. 40 de tineri din aceste orase sunt gata sa-si riste viata pentru ca urbea pe care o reprezinta sa iasa invingatoare. Una dintre probe care, cu siguranta, va starni cele mai multe palpitatii este aceea in care membrii echipelor trebuie sa duca la bun sfarsit un joc sportiv, in conditiile in care pe urma lor alearga un taur. Din nefericire, aceasta proba a avut si urmari grave pentru unul din concurentii din Odessa, care a fost luat cu ambulanta de pe teren, intrucat taurul i-a dislocat un umar.
INEDIT. Emisiunea va fi prezentata de Dan Negru, pe care de foarte multa vreme nu l-am mai vazut in postura de prezentator de emisiuni estivale. ""Multi ani eu nu am vrut sa ma bag sa fac emisiuni estivale. M-am bagat doar la emisiunile in care am crezut cu adevarat, iar in «Jocuri la Saint Tropez» cred cu adevarat. Este cu totul altceva"", ne-a marturisit prezentatorul Dan Negru. Totodata, el ne-a spus ca, o data cu aceasta emisiune, s-a schimbat si stilul de prezentare. In ce moda€¦ veti vedea incepand de duminica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.