Delegatia echipei campioane si-a inceput ieri stagiul de pregatire din Austria, de la Kaprun, acolo unde va ramane pana la 6 iulie si in timpul caruia sunt programate trei meciuri amicale. La data de 30 iunie, stelistii vor disputa primul joc

Delegatia echipei campioane si-a inceput ieri stagiul de pregatire din Austria, de la Kaprun, acolo unde va ramane pana la 6 iulie si in timpul caruia sunt programate
trei meciuri amicale.

La data de 30 iunie, stelistii vor disputa primul joc de verificare, impotriva campioanei en-titre a Ciprului, Apollon Limassol. La 2 iulie, trupa din Ghencea va da piept cu ucrainenii de la Tavria Simferopol, iar la 5 iulie vor intalni echipa poloneza Groclin Grodzisk.
TRANSFERURI. Antrenorul Cosmin Olaroiu a dezvaluit ca, in afara celor trei sosiri deja perfectate, Bogdan Panait, Valentin Badea si Adrian Drida, lotul va mai suferi modificari. ""Vor fi modificari si intr-un sens, si in celalalt, chiar si dupa aceste perioade de pregatire. Interesul pentru fundasul Marc Pfertzel de la Livorno este real si s-ar putea sa vina chiar jucatori care au evoluat la CM. Am nevoie de un lot mai numeros si mai echilibrat valoric decat in sezonul trecut"", a declarat tehnicianul ros-albastrilor.
LOT. Steaua a deplasat in Austria un lot de 23 de jucatori: Carlos, Cernea, Toma - portari; E. Baciu, D. Balan, Ghionea, D. Goian, Nesu, Panait, P. Marin - fundasi; Bostina, Cristocea, Drida, Lovin, Nicolita, Ochirosii, Radoi, Paraschiv - mijlocasi; Oprita, V. Badea, N. Dica, Iacob, Litu - atacanti. ""Inca de la venirea mea, obiectivul principal a fost patrunderea in grupele Ligii Campionilor"", a mai spus antrenorul Olaroiu. Din lot lipseste Andrei Cristea, care a fost cedat Farului pentru 400.000 de euro.

GIGI BECALI IL ATACA PE DRAGOMIR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.