Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu a uitat repede de Poli si
s-a intors la Baza Pro-Rapid pentru reunirea lotului rapidist.

Lasand la o parte alte probleme, tehnicianul este cu gandul la rivalii din Ghencea: ""Meciul cu Steaua, din Supercupa, este unul dintre motivele ce m-au determinat sa raman la Rapid"". Ieri, giulestenii au efectuat vizita medicala, iar in aceasta dimineata vor pleca intr-un stagiu de pregatire in Elvetia, unde, printre altele, vor sustine un meci amical in compania campioanei en-titre a Ucrainei, Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu.
PROBLEME. Desi a afisat un aer optimist, Razvan Lucescu are destule probleme. Exceptand plecarile lui Daniel Niculae, Pancu si, foarte probabil, Viorel Moldovan, sau suspendarile de dupa ""episodul Petrosani"", tehnicianul visiniilor inca nu stie pe ce lot se poate baza in noul sezon. Mai mult, pana la sfarsitul lunii trebuie comunicat forului european lotul pentru primul tur preliminar al Cupei UEFA. Despre transferuri, momentan nimic nu este cert. Sapunaru si Griffiths au fost blocati de noua conducere de la FC National, desi Rapid se intelesese cu Constantin Iacov, iar Ganea ezita sa dea un raspuns cert.
EXPERIENTA. Chiar si in aceste conditii, Razvan Lucescu se bazeaza pe experienta celor care au ramas in Giulesti. ""Nu cred ca este nevoie de mari transferuri, trebuie doar sa completam numeric lotul. Exista suficienta experienta si nu imi este teama.""
PROGRAM. In aceasta dimineata, Rapid pleaca intr-un turneu de pregatire in Elvetia, unde va ramane pana la 10 iulie. Exceptand partida cu Sahtior Donetk, giulestenii vor mai intalni le OFC Lille, FC Thun, Neuchatel Xamax si pe campioana Elvetiei, FC Zürich.