Scandal la sedinta de ieri a Consiliului General al Capitalei. Planul Urbanistic Zonal al Pasajului Suprateran Basarab, declararea acestuia drept utilitate publica, precum si proiectul care se refera la largirea, prin expropriere, a zonei Buzesti
Scandal la sedinta de ieri a Consiliului General al Capitalei.

Planul Urbanistic Zonal al Pasajului Suprateran Basarab, declararea acestuia drept utilitate publica, precum si proiectul care se refera la largirea, prin expropriere, a zonei Buzesti-Uranus au incins nervii consilierilor. Probabil prea nervosi ca nu le ies pasientele, atat cei din Alianta PNL-PD, cat si cei din PSD s-au intrecut in tipete.
DISPUTE. Marul discordiei a ramas construirea Pasajului Basarab. Circul oferit de consilierii generali a fost cu atat mai mare, cu cat in sala de sedinte au fost prezenti cativa riverani din zona Titulescu - Orhideelor, nemultumiti de ridicarea pasajului. ""Doamna (n.r. - se adresa Roxanei Cosma, presedinta de sedinta PD), sa lasam manglelile. Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu sa expropriem oamenii"", vocifera Ion Stan, consilier PSD. In replica, viceprimarul Razvan Murgeanu a explicat ca largirea zonei Buzesti-Berzei, precum si construirea Pasajului Basarab sunt vitale. Rezultatul a fost pe dos. Proiectele au fost respinse pentru a doua oara consecutiv, iar Murgeanu a parasit sala, acuzandu-i pe consilieri de lipsa de responsabilitate. ""Bucurestiul va fi blocat. Sunt chestiuni de bun-simt pe care consilierii, acesti politicieni, le ignora"". (Monica C. Andrei)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.