Secretarul de stat pentru diplomatie publica
Coordonator al programului ""Cartea lunii la MAE"" Ministerul Afacerilor Externe a marcat ieri implinirea unui an de la debutul programului ""Cartea lunii la MAE"", prin lansarea primului volum din
Secretarul de stat pentru diplomatie publica
Coordonator al programului ""Cartea lunii la MAE"" Ministerul Afacerilor Externe a marcat ieri implinirea unui an de la debutul programului ""Cartea lunii la MAE"", prin lansarea primului volum din ""Jurnalul"" fostului sef al diplomatiei romane, Grigore Gafencu. Volumul, aparut la editura ""Pro Historia"", acopera perioada 1 iunie 1940 - 31 august 1941, in care ilustrul diplomat a indeplinit misiunea de trimis extraordinar si ministru plenipotentiar al Romaniei in URSS. De-a lungul primului an, ""Cartea lunii la MAE"" a propus publicului titluri semnificative din domeniul relatiilor internationale, istoriei, studiilor europene si stiintelor politice. Pentru buna coordonare a programului ""Cartea lunii la MAE"" si pentru imbogatirea cu inca un volum a acestei serii, Jurnalul National il declara pe Valentin Naumescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.