Fanel Pavalache a respirat ieri, dupa patru ani de detentie, aerul libertatii. El a parasit Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Giurgiu inainte de termen, in baza unei sentinte a judecatorilor giurgiuveni care au dat astfel curs cererii Comis
Fanel Pavalache a respirat ieri, dupa patru ani de detentie, aerul libertatii.

El a parasit Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Giurgiu inainte de termen, in baza unei sentinte a judecatorilor giurgiuveni care au dat astfel curs cererii Comisiei de Eliberari Conditionate, invocandu-se buna purtare a detinutului si cooperarea lui cu anchetatorii. Asteptat la poarta inchisorii de catre sotie si cele doua fiice, fostul consilier guvernamental a iesit din Penitenciarul Giurgiu in jurul orei 14:00, fiind inconjurat de o armata de jurnalisti.
NO COMMENT. Contrar asteptarilor, Pavalache a refuzat sa faca declaratii, limitandu-se la a spune ca in scurt timp va organiza o conferinta de presa in care va face dezvaluiri spectaculoase. Dupa cum se stie, Pavalache i-a denuntat pe Serban Mihailescu si pe Adrian Nastase ca ar fi primit de la el numeroase obiecte de arta si arme de vanatoare. El a plecat imediat spre casa, la volanul autoturismului Wolkswagen Bora aflandu-se sotia sa. (Vasile Arcanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.