Tehinicianul oltean are ca obiectiv oficial calificarea cu echipa ""viola"" intr-o cupa europeana. Cu toate acestea, ratarea titlului va fi considerat un esec de catre conducerea de pe Bega!

Telenovela ""Razvan Lucescu"" s-a incheiat fara happy-end la Timisoara. In locul antrenorului gelat si cu cercel in ureche, la echipa lui Marcel Iancu a ajuns Sorin Cartu, antrenor demis de FC Arges si acuzat voalat de fostul club pentru puncte ""pierdute"", in favoarea altor cluburi. ""Secundul"" lui va fi Mircea Irimescu.
OBIECTIVE. Ieri, la reunirea lotului banatean, Cartu a fost prezentat oficial echipei. Timp de doi ani, Sorinaccio va castiga 150.000 de euro pe sezon si va avea obiective indraznete. ""Mi s-a cerut sa iau campionatul. E drept ca si obtinerea Cupei Romaniei sau un loc in UEFA ar reprezenta atingerea obiectivului impus de conducere"", a opinat proaspatul tehnician al Timisoarei. ""Eu sunt obisnuit sa lucrez sub presiune maxima. De altfel, peste tot unde am fost mi-au placut provocarile"", a mai spus Cartu.
ATMOSFERA. Marian Iancu nu a asistat la primul antrenament sub comanda lui Cartu. S-a aflat la Bucuresti pentru afaceri. In schimb, la Timisoara se lucreaza intens la transformarea clubului in societate pe actiuni. ""Reprezinta viitorul fotbalului. Noi mereu am pus amprenta pentru viitor in strategia noastra"", a explicat boss-ul de pe Bega. Vizavi de soarta lui Craciunescu, aceasta va fi decisa de noua conducere a clubului, insa Iancu a lasat sa se inteleaga ca fostul sef al arbitrilor nu mai are loc in noua schema! Dinamovistii Alexa si Grigorie nu sunt ultimile achizitii care s-au facut. ""Ne mai trebuie doi jucatori. Vor fi adusi in doua saptamani. Ei vor fi din campionatul intern. Apoi, Cartu va trebui sa transforme lotul intr-o familie si sa faca performanta. Alt obiectiv pentru Timisoara nu mai exista"", a conchis Iancu. Sarbul Stanici a plecat de la Timisoara la Dinamo.

OBISNUIT SA FIE CAMPION