Regizor, coregraf
varsta: 48 de ani Opera Comica pentru Copii din Bucuresti va prezenta astazi, in cadrul International Childrena€™s Festival, la Sibenik, in Croatia, baletul de buzunar ""Minunita si vrajitoarea"", in regia si coreg
Regizor, coregraf
varsta: 48 de ani Opera Comica pentru Copii din Bucuresti va prezenta astazi, in cadrul International Childrena€™s Festival, la Sibenik, in Croatia, baletul de buzunar ""Minunita si vrajitoarea"", in regia si coregrafia lui Mihai Babuska. Trupa, formata din balerini ai Operei Nationale din Bucuresti, a fost numita ""miracolul de la Bucuresti"", dupa reprezentatia de la editia 2004 a festivalului, iar acum participa in calitate de invitati de onoare. Spectacolul va fi prezentat in Piata Catedralei Sfantul Iacob din orasul-port la Marea Adriatica. Opera Comica pentru Copii s-a lansat in 1998 ca o companie independenta, directorul sau fondator fiind criticul muzical Smaranda Oteanu-Bunea. Pentru realizarea acestui spectacol prin care Opera Comica pentru Copii revine la cea de-a 46-a editie a festivalului, Jurnalul National il declara pe Mihai Babuska ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.