Emisiunea ""Din Dragoste"", difuzata la Antena 1 in fiecare marti, va intra in vacanta, ultima editie fiind difuzata astazi, de la ora 20:30. Emisiunea si-a pastrat pozitia de lider de necontestat al serilor de marti, fiind urmarita la nivel nati
Emisiunea ""Din Dragoste"", difuzata la Antena 1 in fiecare marti, va intra in vacanta, ultima editie fiind difuzata astazi, de la ora 20:30.

Emisiunea si-a pastrat pozitia de lider de necontestat al serilor de marti, fiind urmarita la nivel national de aproximativ 5.441.000 de telespectatori. ""Am avut un sezon foarte bun, cu povesti frumoase, despre care lumea a vorbit a doua zi la serviciu, cu prieteni; am calatorit prin toata tara, chemati de scrisorile romanilor, si oamenii ne-au primit foarte bine. Vom reveni in toamna cu noi povesti de dragoste!"", declara Mircea Radu. (M.N.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.