Farul s-a calificat in turul doi al Cupei UEFA Intertoto, dupa ce a invins in retur, la Constanta, cu scorul de 2-0, formatia macedoneana Pobeda Prilep. Golurile echipei antrenate de Momcilo Vukotici au fost marcate de Tibor Moldovan (a€™23
Farul s-a calificat in turul doi al Cupei UEFA Intertoto, dupa ce a invins in retur, la Constanta, cu scorul de 2-0, formatia macedoneana Pobeda Prilep. Golurile echipei antrenate de Momcilo Vukotici au fost marcate de Tibor Moldovan (a€™23) si Mihai Gurita (a€™65). In meciul tur, scorul fusese egal, 2-2. ""Aceste meciuri sunt si de pregatire pentru noua editie de campionat. Scorul putea fi mai mare, dupa cum s-au desfasurat ostilitatile in repriza a doua"", a declarat dupa meci tehnicianul sarb al Farului. Patronul echipei, Gheorghe Bosanceanu, a afirmat ca obiectivul echipei este accederea in turul doi preliminar al Cupei UEFA.
ADVERSARI. In turul doi al Cupei UEFA Intertoto, Farul va intalni formatia bulgara Lokomotiv Plovdiv. Meciul tur se va disputa la Constanta, cel mai probabil sambata, 1 iulie, de la ora 20:00, returul fiind programat la 9 iulie, in Bulgaria.
Daca vor trece si de Lokomotiv, ""rechinii"" vor infrunta in faza urmatoare a competitiei pe Auxerre, noua echipa a lui Daniel Niculae. Conform noului format al Cupei UEFA Intertoto, cele 11 echipe care se impun in turul al treilea al competitiei vor participa apoi in Cupa UEFA, din turul al doilea preliminar. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.