Sotiile si prietenele jucatorilor din nationala Angliei si-au cumparat ceasuri de firma in valoare totala de 728.000 de euro de la magazine de bijuterii din apropierea hotelului unde sunt cazate. Potrivit publicatiei The People, in topul cumparat
Sotiile si prietenele jucatorilor din nationala Angliei si-au cumparat ceasuri de firma in valoare totala de 728.000 de euro de la magazine de bijuterii din apropierea hotelului unde sunt cazate.

Potrivit publicatiei The People, in topul cumparaturilor s-au aflat Coleen McLoughlin - logodnica lui Wayne Rooney, Carly Zucher - prietena lui Joe Cole si Cheryl Tweedy - prietena lui Ashley Cole. ""Proprietarii magazinelor de bijuterii au avut profituri cu peste 200% mai mari, datorita sotiilor si prietenelor fotbalistilor englezi"", a declarat o sursa citata de The People. Unele magazine au fost inchise special pentru logodnica lui Frank Lampard si alte partenere ale fotbalistilor, astfel incat alti clienti sa nu poata avea acces. ""Era incredibil. Ele au probat ceasurile incrustate cu pietre pretioase, s-au uitat putin, iar apoi le-au cumparat. Nici macar nu au clipit cand li s-au spus preturile. Parca ar fi cumparat o paine"", a mai scris The People. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.