Deputatul Cozmin Gusa (foto) a comentat ieri situatia creata pe scena politica de decizia CNSAS in cazul Dan Voiculescu. Gusa a spus ca liderul ""nu s-a supus sistemului"" si l-a criticat pe presedintele Basescu. El a adaugat insa ca ""situatia
Deputatul Cozmin Gusa (foto) a comentat ieri situatia creata pe scena politica de decizia CNSAS in cazul Dan Voiculescu.

Gusa a spus ca liderul ""nu s-a supus sistemului"" si l-a criticat pe presedintele Basescu. El a adaugat insa ca ""situatia este mai complicata pentru ca si Traian Basescu se afla in aceeasi postura"". ""Documentele pe care le-a prezentat Mugur Ciuvica, in urma cu doua luni, nu-l mai prezinta nici pe Basescu ca pe un vasnic fost ofiter care lucra in colaborare cu Securitatea, ci il prezinta si pe el ca pe un potential informator. Documentele de la GIP demonstreaza acest fapt"", a precizat Gusa. El crede ca asemanarea dintre Basescu si Voiculescu este ""mult mai profunda"". ""De aceea, spus ca situatia politica comporta nuante diferite de ce stiam pana acum"", sustine Gusa. El a mai spus ca iesirea de la guvernare a PC nu ar fi provocat o criza guvernamentala, mai ales ca PSD ar fi sustinut un guvern minoritar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.