Divergentele dintre antrenorul Mircea Rednic si jucatorii Alexa si Grigorie au dus la plecarea fotbalistilor la rivala Poli Timisoara. Pe langa cei doi, conducerea dinamovista mai doreste sa-i vanda pe Claudiu Niculescu si pe Danciulescu. In sc

Divergentele dintre antrenorul Mircea Rednic si jucatorii Alexa si Grigorie au dus la plecarea fotbalistilor la rivala Poli Timisoara.

Pe langa cei doi, conducerea dinamovista mai doreste sa-i vanda pe Claudiu Niculescu si pe Danciulescu. In schimb, pe lista de asteptare se regasesc Soava, Ionel Ganea, Aliuta si Pascovici, plus alti cativa ""exotici"" din Cipru, Ghana, Letonia sau Serbia-Muntenegru.
AMBITIE. Cunoscut ca un tip ambitios, Mircea Rednic a declarat inca dinaintea instalarii la Dinamo ca doreste sa lucreze doar cu oameni cu caracter. Trimiterile, negative evident, ii viza pe Dan Alexa si pe Grigorie, jucatori care apartin lui Gigi Netoiu si pe care ""Puriul"" nu ii are la suflet. Cei doi chiar au dat de inteles ca, in situatia in care Rednic preia Dinamo, vor face greva. Nu s-a intamplat asa, dar ulterior noul antrenor al ""cainilor"" a mers pe linia gandita de el si a tinut sa scape de rebeli. Iar ofertele au venit. Ambii au semnat ieri cu Poli Timisoara. Grigorie era vizat si de Rapid.
TRATATIVE. ""I-am convins sa vina la Timisoara. Ofertele sunt concrete si convenabile"", a declarat patronul gruparii de pe Bega, Marian Iancu. Cei doi fotbalisti vor fi prezentati azi, oficial, intr-o conferinta de presa. In schimbul lor ar urma sa fie achitati in jur de 1,5 milioane de dolari, suma din care Dinamo se va alege cu un procent mult mai mic, ""grosul"" fiind luat de Netoiu. (Daniel Stan)

BUGET SARAC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.