Incertitudinile in cazul controversatului caz ""plaja Sulina"" continua. Seful Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, guvernatorul-gunoier Paul Cononov, sporeste starea de confuzie.

Cononov pare a mai da o sansa celor care doresc sa investeasca in proiect si declara ca exista sanse ca parti din plaja de la Sulina sa ajunga in administrarea Consiliului Local, fapt ce ar da verde proiectului. In loc sa fie preocupat strict de situatia ecologica a Deltei, afectata de inundatii si de braconieri, Cononov declara ca se incearca gasirea unei forme legale prin care sa se dea o portiune din plaja CL Sulina!
GANDURI. Plin de bune intentii, guvernatorul-gunoier spune ca se gandeste la binele comunitatilor locale din Delta: ""Fosta conducere (a ARBDD - n.r.) s-a opus constructiei de cladiri pe plaja, ceea ce este cu totul altceva. Au considerat ca studiul de evaluare a impactului de mediu care s-a realizat la acea vreme nu este concludent si au cerut lamuriri suplimentare. Primaria nu a revenit cu acele lamuriri, dar are posibilitatea, conform legii, sa-l mai supuna inca o data spre aprobare unui comitet special constituit. Acest comitet nu se compune numai din reprezentanti ai ARBDD, ci si de la alte institutii. Ramane de vazut cum va hotari acest comitet. (...) Opinia mea este ca, daca vor veni cu argumente stiintifice si coerente, iar Consiliul Local este proprietarul acelui teren, comitetul va lua anumite decizii"". (Alexandru Nastase)