Campioana Romaniei a efectuat ieri dimineata primul antrenament, dupa ce vineri dimineata avusesera programata vizita medicala. Sedinta de pregatire a fost condusa de antrenorul Cosmin Olaroiu, abia revenit din Germania, unde a asistat la m
Campioana Romaniei
a efectuat ieri dimineata primul antrenament,
dupa ce vineri dimineata
avusesera programata
vizita medicala.


Sedinta de pregatire a fost condusa de antrenorul Cosmin Olaroiu, abia revenit din Germania, unde a asistat la mai multe meciuri ale turneului final.
CONTINUITATE. Olaroiu a declarat ieri ca a avut oferte de a prelua echipe din Turcia si din Olanda in aceasta pauza competitionala: ""Nu cred ca era momentul sa plec acum. Am fost bine primit la Steaua si datorez mult acestei echipe. Nu m-au interesat propunerile si am spus ca vreau sa continui la Steaua, pentru ca echipa a schimbat antrenori destul de multi in ultimul timp si are nevoie de putina continuitate"".
TRANSFERURI. Tehnicianul ros-albastrilor a vorbit si despre modificarile care ar putea surveni in lot: ""Presa a incercat sa transfere cativa jucatori la Steaua, dar numele aparute nu exista pe lista noastra. S-a scris de portarul Tunisiei, Boumnijel, dar mai bine joaca Vasile Iordache, ca ala e mai batran ca mine. Mi-au placut de la tunisieni Nafti si Namouchi, dar ei joaca deja la echipe puternice. Avem doi jucatori in vizor de la Cupa Mondiala, care au fost insa contactati si de alte cluburi, dar asteptam decizia lor"". Despre mult mediatizatul transfer al capitanului Mirel Radoi, Olaroiu a spus: ""Ar fi extraordinar pentru el, pentru imaginea Stelei si pentru cota jucatorilor romani. Daca nu se va realiza acest transfer, va fi foarte bine pentru Steaua, ca vom putea pastra acest jucator foarte important pentru noi"". Marti, stelistii vor pleca intr-un prim stagiu de pregatire, la Kaprun, in Austria, unde vor ramane pana la 6 iulie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.