Depeche Mode a strans pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti peste 40.000 de fani ai trupei britanice. Concertul de promovare a noului album, ""Playing the Angel"", s-a desfasurat intr-o atmosfera de entuziasm general, fara incidente neplacute. Au f

Depeche Mode a strans pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti peste 40.000 de fani ai trupei britanice. Concertul de promovare a noului album, ""Playing the Angel"",
s-a desfasurat intr-o atmosfera de entuziasm general, fara incidente neplacute. Au fost instalate sapte ecrane mari cu cristale lichide, permitand vizionare buna si pentru cei care au stat la peluza. VIP-uri, puzderie. Premierul Tariceanu, Elena Basescu, Neculai Ontanu, Victor Ponta, Daciana Sarbu, Mioara Mantale, Cristian David, Ingrid Vlasov, Tudor Giurgiu, George Vintila, trupa Mandinga.
In cele 110 minute de spectacol adevarat, cu lumini impresionante care se schimbau de la o melodie la alta si pe un fundal sonor de 200.000 de wati, funii s-au putut delecta cu piesele acoperind perioada anilor a€™80 pana in prezent. Cu siguranta, cele mai gustate piese depesiste au fost ""Personal Jesus"" si ""Enjoy The Silence"". In cazul celei dintai, spectatorii au fost in delir, sarind in sus pe ritmurile melodiei. Pentru a crea atmosfera, fanii Depeche Mode au venit la concert cu bannere, steagul Marii Britanii si si-au folosit brichetele si telefoanele din dotare. La un moment dat, Dave si-a dat vesta jos, pe care, la aclamatiile publicului, a aruncat-o fanilor, ramanand la bustul gol, bogat tatuat.

TREI BISURI. Dupa 90 de minute de spectacol, membrii trupei s-au retras. A fost momentul bisurilor. In numar de trei, toate programate. Au revenit si au mai cantat inca trei piese. Dupa care s-au imbratisat si au salutat publicul caruia nu-i venea sa creada ca a luat sfarsit concertul, poate cel mai important din Romania dupa cel al lui Michael Jackson. A ramas minute in sir pe stadion in speranta ca idolii lui vor reveni pe scena. Nu s-a intamplat asa. Spectacolul a luat sfarsit. Vor mai reveni oare in Romania? O intrebare care le-a fost adresata si la conferinta de presa care a precedat concertul. Au raspuns ca au succes pretutindeni, dar ca e greu sa fie peste tot. ""Greu de spus cand ne vom intoarce"", a spus Fletcher. (Alex Revenco)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.