Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a continuat, ieri, seria intalnirilor de la Sinaia, intalniri care pregatesc Consiliul National de astazi. El a avut discutii cu reprezentantii din Executiv si cu parlamentarii PC. ""Au fost dezbat

Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a continuat, ieri, seria intalnirilor de la Sinaia, intalniri care pregatesc Consiliul National de astazi.

El a avut discutii cu reprezentantii din Executiv si cu parlamentarii PC. ""Au fost dezbateri aprinse, importante, iar o hotarare finala va fi luata doar la Consiliul National. Am hotarat sa nu renunt, sa nu abandonez sub nici o forma proiectele la care m-am angajat, atat in nume propriu, cat si in numele partidului"", a precizat Voiculescu.
STRATEGII. La randul sau, presedintele PC Prahova, Florin Anghel, a aratat ca s-au stabilit strategii pentru partid in ambele variante de vot ale CN: iesirea sau ramanerea la guvernare. ""Important este ca exista o unitate in partid. Parlamentarii si reprezentantii nostri in Guvern vor ramane membri PC indiferent de votul de maine"", a mai spus Anghel. Intrebat daca sustine iesirea sau ramanerea la guvernare, singurul ministru al PC, Codrut Seres, a mentionat ca, pe de-o parte si-ar dori sa-si continue proiectele incepute la Ministerul Economiei, dar ""in egala masura"" va parasi ministerul daca votul Consiliului National va fi pentru iesirea de la guvernare.
ISI CONTINUA PROIECTELE. In ceea ce-i priveste pe parlametarii conservatori, acestia au decis sa-si promoveze in continuare initiativele legislative, cele mai importante fiind reducerea TVA la alimentele de baza, neimpozitarea profitului reinvestit, mentinerea facilitatilor pentru microintreprinderi si Legea ""Voiculescu"" privind confiscarea averilor dobandite ilicit. Parlamentarii PC vor hotari maine daca sustin sau nu motiunea de cenzura initiata de PSD.
Sedinta Consiliului National care va avea loc astazi la Bucuresti, si la care sunt asteptati 400 de delegati ai filialelor din teritoriu, are pe ordinea de zi un singur punct: iesirea sau ramanerea Partidului Conservator la guvernare.

""Am hotarat sa nu renunt, sa nu abandonez sub nici o forma proiectele la care m-am angajat, atat in nume propriu, cat si in numele partidului"" - Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.