""Cocosii"" s-au calificat in optimi dupa victoria cu 2-0 din meciul cu Togo, dar viitorul adversar, Spania, l-a facut pe selectionerul Raymond Domenech sa declare ca i-ar fi placut ca echipa sa sa treaca direct in sferturi. ""Nu traim in trecut,
""Cocosii"" s-au calificat in optimi dupa victoria cu 2-0 din meciul cu Togo, dar viitorul adversar, Spania, l-a facut pe selectionerul Raymond Domenech sa declare ca i-ar fi placut ca echipa sa sa treaca direct in sferturi.

""Nu traim in trecut, ci in prezent. Prezentul nostru este Spania. Mi-ar fi placut sa trecem direct in sferturi, dar nu avem ce face, vom intalni Spania"", a spus Domenech. De partea cealalta, antrenorul nationalei Togo, Otto Pfister, a subliniat valoarea adversarilor: ""Nu trebuie sa uitam ca noi am jucat impotriva unei foste campioane mondiale si europene. Au existat multe critici in privinta Frantei, dar acum au ajuns in optimi si in fotbal orice e posibil"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.