Hedi Slimane, designer-ul casei franceze Dior Homme este pe punctul de a incheia colaborarea cu Dior din motive financiare. Slimane si-a facut debutul in moda in cadrul companiei Yves Saint Laurent Rive Gauche. Dupa trecerea la Dior, stilul andro
Hedi Slimane, designer-ul casei franceze Dior Homme este pe punctul de a incheia colaborarea cu Dior din motive financiare.

Slimane si-a facut debutul in moda in cadrul companiei Yves Saint Laurent Rive Gauche. Dupa trecerea la Dior, stilul androgin al lui Slimane a facut din Dior Homme un ""must have"" in moda masculina. In prezent, Slimane are probleme in renegocierea salariului sau la Dior, contractul urmand sa expire in luna iulie. Situatia lui Slimane este asemanatoare cu cea a lui Tom Ford, la care Gucci a renuntat din motive financiare. Lansarea liniei feminine semnata Slimane este un alt motiv de discutii aprinse, nefiind inca stabilit clar daca respectiva linie va fi produsa de Dior sau de o alta casa. (C.B.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.