Una dintre primele mutari in lotul dinamovist ar putea fi plecarea golgeterului Claudiu Niculescu, dorit de o echipa de top din Grecia. In locul sau, antrenorul Mircea Rednic a demarat deja negocierile cu internationalul Ionel Ganea. ATASAMENT. Imi
Una dintre primele mutari in lotul dinamovist ar putea fi plecarea golgeterului Claudiu Niculescu, dorit de o echipa de top din Grecia. In locul sau, antrenorul Mircea Rednic a demarat deja negocierile cu internationalul Ionel Ganea.
ATASAMENT. Iminenta despartire de Claudiu Niculescu, care vineri a implinit 30 de ani, il intristeaza pe cel mai bun prieten al sau, colegul sau din ofensiva, Ionel Danciulescu. ""Mi-ar parea rau sa aflu ca pleaca, dar daca va ramane sunt sigur ca va ajunge un simbol al acestei echipe. Nu cred ca e prea batran la varsta aceasta si inca mai poate juca la un nivel inalt"", a declarat Danciulescu.
INLOCUITOR. Chiar daca Niculescu nu a parasit inca, oficial, pe Dinamo, antrenorul Rednic se pare ca l-a contactat pe Ionel Ganea, dorit atat de Rapid, cat si de FC Arges. ""S-a discutat cu Ionel si asteptam raspunsul lui"", a confirmat ""Puriul"". Oficialii ""cainilor"" i-au propus un contract in dolari, dar Ganea doreste ca salariul sa fie evaluat in euro. El va oferit astazi raspunsul la oferta dinamovista. Maine la antrenament vor fi prezenti si doi jucatori letoni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.