Campionii si-au reluat de ieri pregatirile fara antrenorul Cosmin Olaroiu, care se afla in Germania, pentru a urmari meciurile de la Cupa Mondiala.

De dimineata, jucatorii au efectuat vizita medicala, la care au fost prezenti si recent transferatii Panait, Valentin Badea si Drida, acesta din urma semnand ieri contractul cu Steaua. De asemenea, au venit la examenul fizic portarul Carlos si capitanul Mirel Radoi, despre care s-a spus in aceasta pauza ca ar avea oferte din Spania, respectiv Anglia. Dupa-amiaza, ros-albastrii au avut programat si primul antrenament, desfasurat pe terenul sase din Ghencea.
TURNEE. Stelistii se vor antrena la Bucuresti pana marti, cand vor pleca in Austria pentru un stagiu de pregatire in localitatea Kaprun (27 iunie-6 iulie). In aceasta perioada, elevii lui Olaroiu vor disputa cel putin trei meciuri amicale cu Apollon Limassol, campioana Ciprului (30 iunie, la Kaprun), Tavria Simferopol (2 iulie, la Sankt Ulrich) si Groclin Dyskobolia Grodzisk (5 iulie, la Rosenheim). A doua etapa a pregatirii va fi cantonamentul de la Mierlo (Olanda), care se va desfasura intre 8 si 19 iulie. Steaua a stabilit deja doua partide de verificare, la 12 iulie cu echipa turca Rizespor, iar la 18 iulie, cu formatia NAC Breda.