Pesedistii au declarat ieri ""razboi total"" actualului Guvern. Ei au pus in practica o strategie mediatica in premiera pentru Romania. La ora 13:00 - conferinta de presa extraordinara a liderului Mircea Geoana, la ora 14:00 - conferinte de p
Pesedistii au declarat ieri ""razboi total"" actualului Guvern. Ei au pus in practica o strategie mediatica in premiera pentru Romania.

La ora 13:00 - conferinta de presa extraordinara a liderului Mircea Geoana, la ora 14:00 - conferinte de presa ale tuturor organizatiilor judetene, la ora 15:00 - toata pesedimea convocata in strada sa imparta brosuri, intitulate de strategii PSD ""Fapte si minciuni ale PD-PNL, Guvernul Aliantei portocalii"". Toate au fost gandite si aplicate ieri de PSD pentru a marca 500 de zile ale actualei guvernari.
ATAC. Geoana a iesit cu un mesaj fixat pe ideea ca ""Alianta portocalie trebuie sa plece"". Avand in spate un fundal cu ""PSD - Un nou capitol"" si flancat de doua monitoare in care o fetita imbufnata era dezamagita ca ""Parintii ei au votat Alianta portocalie"", liderul PSD a tunat ca ""Alianta trebuie sa dispara"" si e nevoie ""sa ne intalnim din nou la urne"". ""Razboiul total e drumul pe care PSD e obligat sa mearga. Ce e croit stramb pe minciuna si incompetenta nu poate fi indreptat. Trebuie daramat din temelii, si asta vom face"", a amenintat Geoana. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.