Artistul Gheorghe Dinica si-a lansat cea mai recenta productie muzicala: albumul ""Parol ca te iubesc"". Nu stim cui i se adreseaza Maestrul, dar avem o banuiala: sotiei sale, Gabi, la bratul careia si-a facut aparitia in fata Hotelului Phoenici

Artistul Gheorghe Dinica si-a lansat cea mai recenta productie muzicala: albumul ""Parol ca te iubesc"".

Nu stim cui i se adreseaza Maestrul, dar avem o banuiala: sotiei sale, Gabi, la bratul careia
si-a facut aparitia in fata Hotelului Phoenicia, unde erau asteptati cu nerabdare. Cei doi au sosit intr-o masina de epoca verde, decapotabila. Impecabili amandoi: doamna - intr-o toaleta bej-roz somon, domnul - la costum negru cu dungi fine, palarie si pantofi de aceeasi culoare.
ADORAT. Acela care a dat viata in teatru si film unor roluri de neuitat a simtit nevoia sa-si etaleze alt talent. Cel muzical. Si acum, ca de fiecare data, ne-a surprins. Pentru ca actorul plin de forta - cu adevarat unul dintre cei mai mari pe care i-a avut vreodata Romania - este in viata de toate zilele o persoana discreta. Carisma pe care o raspandeste n-a strans de-asta data in jurul sau doar admiratori si spectatori, ci si foarte multi colegi de breasla si personalitati din alte domenii, care au tinut sa fie alaturi de Maestru: Radu Beligan, Marin Moraru, Iurie Darie, Ivan Patzaikin, Liza Panait, Monica Davidescu, Anca Turcasiu, Titus Munteanu, Zsolt Kerestely, Ionel Tudor, Florin Chilian, Marius Moga, Maria Buza etc. Aceasta din urma a sustinut - in cinstea Maestrului si colegului ei de la Teatrul National Bucuresti - un recital de cantece de petrecere foarte apeciat de spectatori.
Ideea acestui album dateaza din 2002, cand Gheorghe Dinica a interpretat, in filmul ""Turnul din Pisa"", rolul unui lautar. Timbrul cald al vocii sale i-a facut pe apropiatii sai sa-l indemne sa-si valorifice si acest har, spre incantarea marelui public. Bref, albumul ""Cantece de petrecere"" a fost prima etapa a acestui proiect, realizat impreuna cu Stefan Iordache si Nelu Ploiesteanu. Acum respiram un parfum fin de epoca, o data cu ""Parol ca te iubesc""... (Claudia Daboveanu)

RECOMANDARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.