Nonconformista interpreta Daniela Gyorfi (foto) a hotarat, la 37 de ani, sa se faca fata de casa: ""Prietenul meu, George, un prosper om de afaceri stabilit in Germania, m-a cerut de sotie. Desi ne cunoastem doar de trei luni, ne iubim enorm si n
Nonconformista interpreta Daniela Gyorfi (foto) a hotarat, la 37 de ani, sa se faca fata de casa: ""Prietenul meu, George, un prosper om de afaceri stabilit in Germania, m-a cerut de sotie.

Desi ne cunoastem doar de trei luni, ne iubim enorm si nu putem trai separat, asa ca ne vom cununa in septembrie. Locuim deja impreuna, in apartamentul meu din Bucuresti"".
FARA LUNA DE MIERE. George a hotarat sa se mute cu catel si purcel, definitiv, in Bucuresti, si asta pentru ca Daniela o are in grija pe mama sa, imobilizata la pat. Gyorfi a mai fost maritata in urma cu mai bine de zece ani, cu sportivul Gelu Bors, de care insa s-a separat dupa ce aceasta a pozat in Playboy. Nasul vedetei va fi un alt VIP, mai exact Axinte de la Vacanta Mare: ""El ne-a facut cunostinta, asa ca a acceptat sa ne fie nas de cununie. Nu voi face si cununia religioasa, intrucat am mai imbracat o data rochia de mireasa"". Ne-am fi asteptat sa ne anunte ca luna de miere o va petrece intr-un loc exotic, insa interpreta a declarat ca o va decala pentru anul viitor, intrucat acum lucreaza la un album solo. Este al doilea sezon estival in care Daniela Gyorfi a refuzat sa mai fie trecuta pe afisele susanelelor de pe Litoral: ""Am ales sa cant in marile orase, deoarece pe Litoral nu se mai castiga atat de bine"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.