Dupa ce a rechemat sub arme toti jucatorii imprumutati in sezonul trecut, Dinamo a inceput si campania de achizitii. Avand mana libera la transferuri, Mircea Rednic mizeaza pe fotbalisti care nu au carti de vizita impresionante.
RETROGRADATI. Daca despre portarul Vujadinovic s-a tot vorbit ca este titularul reprezentativei de 21 de ani a Serbiei, ei bine, in sezonul trecut a fost al treilea portar al teamului Buducnost Podgorica, echipa retrogradata la finele campionatului! De asemenea, Antonins Makris provine de la un club retrogradat din prima divizie cipriota, APOP Kiniras Pegeias. Zilele urmatoare, dinamovistii se vor ""intari"" cu letonii Romanovs si Smirnovs, ambii provenind de la Ditton Daugavpils.
RETICENTI. Chiar daca au fost incantati de ""mutra de killer"" a lui Vujadinovic, suporterii cainilor nu vad cu ochi buni ""lista lui Rednic"". ""Altii anunta bugeturi de milioane pentru achizitii, iar noi luam toti anonimii. Cu astia va fi greu sa luam campionatul"", se lamenteaza sustinatorii echipei. Insa Rednic este decis sa mearga pe mana acestora, dovada fiind ca in lotul de ""23"" care va merge in turneul din Franta se vor regasi toate noutatile verii. ""Nu ii voi retine pe cei care nu vor prinde lotul de 18, dar care vor merge in alte parti pentru a avea meciuri in picioare"", a mai adaugat tehnicianul lui Dinamo. (Ovidiu Ciutescu)