Vicepresedintele Federatiei Cehe de Fotbal, Vlastimil Kostal, a confirmat ca i-a propus antrenorului Karel Bruckner prelungirea contractului, in ciuda eliminarii premature a reprezentativei Cehiei de la Cupa Mondiala. ""Ne-am inteles cu selection
Vicepresedintele Federatiei Cehe de Fotbal, Vlastimil Kostal, a confirmat ca i-a propus antrenorului Karel Bruckner prelungirea contractului, in ciuda eliminarii premature a reprezentativei Cehiei de la Cupa Mondiala.

""Ne-am inteles cu selectionerul. In urmatoarele doua sap-tamani vom pune la punct si detaliile"", a declarat Kostal, care este totodata si manager al nationalei, la plecarea spre Praga. Bruckner insusi isi manifestase dorinta de a continua munca pe banca tehnica a Cehiei: ""Contractul meu va expira, dar, daca mi se va propune prelungirea, voi accepta"".
Cehia a parasit Cupa Mondiala dupa o victorie si doua infrangeri in grupa E. Castigatori cu 3-0 in meciul cu SUA, elevii lui Bruckner au pierdut cu scorul de 0-2 in fata Ghanei si a Italiei. Presa ceha considera ca la baza parcursului slab al nationalei sta lipsa de disciplina a jucatorilor. ""Echipa a fost tradata de ceea ce reprezenta odinioara gloria sa: discipilina"", a scris cotidianul Dnes.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.