Noile servicii de conversatie pe suport Messenger Live Microsoft vor utiliza tehnologia video de la Logitech. Windows Live Messenger va inlocui serviciul MSN Messenger al companiei, care are 240 de milioane de clienti in intreaga lume. Folosind w
Noile servicii de conversatie pe suport Messenger Live Microsoft vor utiliza tehnologia video de la Logitech.

Windows Live Messenger va inlocui serviciul MSN Messenger al companiei, care are 240 de milioane de clienti in intreaga lume. Folosind webcam-urile ca suport video, oamenii au posibilitatea sa-si vada prietenii si familia cu care vorbesc, de oriunde din lume. De la prima folosire a serviciului, utilizatorii MSN Messenger au initiat mai mult de 500 milioane de apeluri video. Tehnologia furnizata de Logitech permite transmisiilor video si audio sa treaca de firewall-uri si de NAT-uri (Network Address Translations), servicii ce blocheaza de obicei comunicarea video. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.