Accesul pentru sectoarele 1, 2 si sectorul A se va face prin Strada Ion Coravu, pentru celelalte, prin intrarea din Bulevardul Basarabia. Accesul dinspre Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon se va face pe directia Bdului Pierre de Coubertin,
Accesul pentru sectoarele 1, 2 si sectorul A se va face prin Strada Ion Coravu, pentru celelalte, prin intrarea din Bulevardul Basarabia.


Accesul dinspre Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon se va face pe directia Bdului Pierre de Coubertin, cu ocolire prin Str. Vatra Luminoasa si Strada Bulandra, la intrarea din Strada Maior Coravu.
Este recomandat a nu se veni cu genti, rucsacuri, pungi, sacose, umbrele. Este strict interzisa aducerea de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, arme si/sau obiecte periculoase si/sau bauturi sau mancare. Astfel de obiecte vor fi confiscate si/sau accesul la eveniment va fi interzis fara despagubiri si restituirea banilor platiti pentru bilet. Programul de concert este urmatorul: accesul pe stadion (16:00), warm-up cu DJ Vania (18:00-20:00), Sistem vs Suie Paparude (20:00-20:30), Depeche Mode (aprox. 21:00-23:00).
VESTI PROASTE DE SUS. Cu toate ca ploaia ameninta sa cada in aceasta seara, cu siguranta fanii DM nu se vor lasa intimidati de vreme, cu atat mai mult cu cat ""depesarii"" asteapta concertul de 16 ani. Atentie insa! Daca va ganditi sa va luati umbrela, lasati-o balta.
Este strict interzisa pe stadion. Iar daca nu vreti sa donati umbrela la intrare, atunci echipati-va cu impermeabile. Toate mijloacele de transport in comun vor circula pana la ora 0:00, iar ultimul metrou va pleca la ora 0:30, din statiile terminale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.