Politistii sibieni au inchis doua video-chat-uri erotice ale unui patron austriac, care functionau ilegal in doua case din municipiul Sibiu. Mai multe femei, dar si barbati, in special din judetul Sibiu si din alte localitati din tara, au fost pr
Politistii sibieni au inchis doua video-chat-uri erotice ale unui patron austriac, care functionau ilegal in doua case din municipiul Sibiu.

Mai multe femei, dar si barbati, in special din judetul Sibiu si din alte localitati din tara, au fost prinsi de politisti in timp ce prezentau scene erotice pe diverse site-uri de profil din strainatate. Potrivit politiei locale, patronul austriac a incasat lunar cel putin 20.000 de euro din cele doua video-chat-uri erotice, unde 30 de persoane faceau sex pe bani, fiind surprinse de camere video conectate la internet. Castigurile cetateanului austriac erau bani la negru, care nu apar in evidentele contabile ale firmelor sale din Sibiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.