Tabloidul englez The Sun a informat ieri ca Portsmouth a ajuns la o intelegere cu Steaua pentru transferul lui Mirel Radoi. Pe de alta parte, directorul executiv, Peter Storrie, neaga interesul pentru stelist. In pofida celor anuntate in The Su

Tabloidul englez The Sun a informat ieri ca Portsmouth a ajuns la o intelegere cu Steaua pentru transferul lui Mirel Radoi. Pe de alta parte, directorul executiv, Peter Storrie, neaga interesul pentru stelist.

In pofida celor anuntate in The Sun, directorul executiv al clubului britanic, Peter Storrie, a dezmintit toate informatiile intr-un interviu acordat unuia dintre site-urile suporterilor, vitalfootball.com. ""Nu am fost niciodata interesati"", este titlul articolului, iar oficialul lui Portsmouth spune: ""Toata lumea a crezut ce a scris presa romana. Va putem anunta in exclusivitate ca «Pompey» nici nu a fost interesata de jucator"". Miercuri seara, patronul Stelei era sceptic, precizand ca ""Radoi va pleca atunci cand voi avea banii in cont"".
CONFUZIE. Media din Albion este intr-o adevarata stare confuza in ceea ce priveste transferul lui Radoi. Editia electronica a celor de la The Sun anunta ca sosirea lui Mirel Radoi reprezinta prima mare lovitura data pe piata transferurilor de catre managerul Harry Redknapp. Publicatia londoneza sustine ca Portsmouth a castigat lupta pentru achizitionarea capitanului stelist cu Blackburn si Tottenham. Pe de alta parte, site-ul clubcall.com noteaza ca gruparea patronata de miliardarul rus Alexander Gaydamak a pierdut batalia pentru Radoi, in detrimentul uneia dintre echipele Blackburn, Tottenham si Liverpool. Un alt site, soccernet.com, gazduieste o declaratie a lui Gaydamak, omul de afaceri sustinand ca, deocamdata, singurul jucator interesant pentru Portsmouth este atacantul portughez Nuno Gomes, de la Benfica Lisabona.

AZI NE AFLAM ADVERSARII DIN EUROPA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.