Lume multa si buna a venit miercuri la prezentarea I.D. Sarrieri. Armand Assante, Gica Hagi si alte VIP-uri s-au inghesuit sa urmareasca prestatia celei mai sexy femei din lume, Adriana Karembeu. Adriana, sotia fotbalistului Christian Karembeu,
Lume multa si buna a venit miercuri la prezentarea I.D. Sarrieri. Armand Assante, Gica Hagi si alte VIP-uri s-au inghesuit sa urmareasca prestatia celei mai sexy femei din lume, Adriana Karembeu.


Adriana, sotia fotbalistului Christian Karembeu, a fost desemnata de francezi drept cea mai sexy femeie din lume. S-a nascut in Slovacia, iar cariera de modelling a determinat-o sa renunte la visul ei de a ajunge medic. Este recunoscuta drept modelul international cu cele mai lungi picioare, acestea masurand, din talie pana la calcaie, 124 cm. ""Podoabele"" Adrianei masoara cu doi centimetri mai mult decat picioarele Roxanei Ciuhulescu, prezenta si ea la show. De asemenea, de ani buni, fotomodelul
s-a implicat in proiecte caritabile, fiind membra a Crucii Rosii si a unei fundatii care se preocupa de soarta copiilor bolnavi de SIDA din Cambodgia.
SURPRIZA! Ea a venit in Romania pentru a participa la I.D. Sarrieri - Fashion Show 2006, in cadrul The One Event, eveniment ce s-a desfasurat miercuri, la Studiourile MediaPro Buftea. Cele doua tinute prezentate de renumitul model au costat-o pe Iulia Dobrin, designerul firmei, nu mai putin de 5.000 de euro! Ce-i drept, spectatorii, printre care s-au numarat Gica Hagi, Cristian Chivu, Peter Imre si Armand Assante, s-ar fi asteptat ca topmodelul sa se descopere ""mai mult"". Andreea Marin a fost insotita de soacra sa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.