Favoritele grupei au remizat aseara, 0-0, intr-un meci pe care cei doi antrenori l-au folosit pentru a le oferi rezervelor sansa de a se produce la acest turneu final. Intr-un alt joc, Coasta de Fildes - Serbia 3-2.

Nici macar rezervele olandezilor si argentinienilor nu s-au omorat cu firea pentru a rupe norii in partida de la Frankfurt.
LINISTE. A iesit un joc intre doua echipe de calitate, dar fara scanteia si incrancenarea care ar fi aparut intr-un alt context. In optimi, Olanda va intalni Portugalia, iar Argentina se va confrunta cu Mexicul. Mult-asteptata inclestare va ramane in amintire doar prin show-ul impresionantului cor portocaliu, care a numarat aseara aproape 30.000 de suflete, caruia i s-a opus fanatismul a 15.000 de argentinieni, cu nelipsitul Diego Maradona, lider spiritual. In rest, de semnalat doar prezenta in tribune a presedintele FRF, Mircea Sandu, in calitate de membru FIFA, selectionerul Victor Piturca, venit sa-si puna la punct dosarul despre olandezi, si antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, dornic sa-si mentina contactul cu fotbalul care conteaza.
SHOW. In celalalt meci al grupei, Coasta de Fildes a pus in scena o formidabila rasturnare de scor, dupa ce sarbii conduceau cu 2-0 in minutul 20. La München, show-ul a fost total. Doua penalty-uri, cate o eliminare de fiecare parte si o ofensiva totala din partea unei echipe africane a carei plecare vremelnica acasa va fi privita cu un si mai mare regret.

OLANDA - ARGENTINA 0-0