Nationala de fotbal feminin a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2007, dupa ce a pierdut ieri, cu scorul de 2-3, in fata reprezentativei similare a Slovaciei. Elevele lui Gheorghe Staicu au condus cu 1-0 si 2-1, dar au incasat doua
Nationala de fotbal feminin a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2007, dupa ce a pierdut ieri, cu scorul de 2-3, in fata reprezentativei similare a Slovaciei.

Elevele lui Gheorghe Staicu au condus cu 1-0 si 2-1, dar au incasat doua goluri pe final, cel decisiv chiar in minutele de prelungire. Acea faza a dus si la eliminarea portaritei noastre, Danuta Popa. Romania mai are un singur meci de jucat in Grupa a saptea de calificare, cu Kazahstan, la 31 august. Indiferent de rezultatul acelei intalniri, tricolorele se vor clasa pe locul secund in grupa, avand in acest moment 9 puncte fata de cele 15 ale slovacelor. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.