Fostul premier Adrian Nastase a primit ieri cadou, de ziua lui, un termopan. Nastase i-a invitat pe colegii din PSD la o cupa de sampanie. Geoana nu a venit, Hrebenciuc a stat cateva minute, iar Mitrea cat sa ureze un ""La multi ani"" sec. Cu pre
Fostul premier Adrian Nastase a primit ieri cadou, de ziua lui, un termopan. Nastase i-a invitat pe colegii din PSD la o cupa de sampanie.

Geoana nu a venit, Hrebenciuc a stat cateva minute, iar Mitrea cat sa ureze un ""La multi ani"" sec. Cu pretiosul termopan primit de la deputatul Valeriu Zgonea, ""din trei esente de lemn, luat pe factura"", sarbatoritul are planuri sa il duca la DNA. El este insa dezamagit de bicicleta primita cadou anul trecut, pentru ca nu a reusit sa ajunga prea departe cu ea, dar spera ca anul acesta va primi un mijloc de transport mai eficient.
REFUZ. Adrian Nastase a mai spus ca acum nu ar fi momentul sa revina in conducerea partidului, nedorind sa genereze probleme interne. El considera ca ""in nici un caz"" momentul actual nu este potrivit pentru a incerca sa revina in fruntea PSD, pentru ca nu vrea sa fie perceput ca un ""challenger"" pentru actuala echipa de conducere sau ca un generator de conflicte.
Senatorul PSD Ion Iliescu a evitat la randul sau sa spuna daca e momentul ca Nastase sa revina, pe motiv ca nu face speculatii.(L.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.