Presedintele Traian Basescu si liderul conservator Dan Voiculescu au fost vazuti ieri, in acelasi interval orar, la restaurantul Taverna Sarbului din Bucuresti. In jurul orei 14:00, seful statului a fost vazut intrand in restaurantul din spatele

Presedintele Traian Basescu si liderul conservator Dan Voiculescu au fost vazuti ieri, in acelasi interval orar, la restaurantul Taverna Sarbului din Bucuresti.

In jurul orei 14:00, seful statului a fost vazut intrand in restaurantul din spatele Casei Presei, insotit de un cadru SPP, pentru ca un sfert de ora mai tarziu, presedintele PC sa fie vazut iesind din Taverna. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a confirmat prezenta presedintelui la Taverna Sarbului, sustinand insa ca acesta nu a avut o intalnire cu Dan Voiculescu. Contactat telefonic, liderul PC a raspuns ""Nu comentez"".
REPLICA DE SEARA. Tot in seria coincidentelor sau nu si premierul Tariceanu a ales ieri sa se afiseze la un restaurant bucurestean cunoscut. Putin dupa opt seara premierul a aparut la Restaurantul Cocosatua€™ din Baneasa, insotit de ministrul Apararii Teodor Athanasiu, de seful cancelariei primului-ministru, Aleodor Francu, si de mai multe cadre SPP. Parca pentru a fi si mai vizibil, Tariceanu a optat sa cineze pe terasa dinspre strada, chiar langa gratarul celebrului Cocosat. Invalatucit in fumul de la gratar, premierul a infulecat in graba cativa mititei. Scopul fusese atins insa pentru ca imediat si-au facut aparitia cameramanul Antenei 1 si fotoreporterul Jurnalului National. Asa ca Tariceanu si-a incheiat ""misiunea de joi seara"" in doar 20 de minute. El s-a urcat in masina SPP care a demarat in tromba.
(Oana Stancu)

DUPA MOTIUNE. Tariceanu (foto) s-a relaxat La Cocosatua€™ iar presedintele a preferat Taverna Sarbului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.