Omul de afaceri sirian Omar Hayssam si-a facut ieri prima aparitie la instanta dupa eliberarea sa din arestul preventiv. El a venit la Curtea de Apel Bucuresti pentru procesul rapirii jurnalistilor romani in Irak, de la care lipsise trei termene
Omul de afaceri sirian Omar Hayssam si-a facut ieri prima aparitie la instanta dupa eliberarea sa din arestul preventiv.

El a venit la Curtea de Apel Bucuresti pentru procesul rapirii jurnalistilor romani in Irak, de la care lipsise trei termene consecutive. Omar a coborat dintr-o Salvare si a fost insotit in sala de sedinta de un medic. Potrivit documentelor prezentate, sirianul a suferit marti o noua interventie chirurgicala pentru extirparea mai multor noduli aparent afectati de cancer. El nu a putut fi audiat ieri, pe motiv ca este inca afectat de anestezia generala, dar instanta a fixat un nou termen de judecata peste o saptamana. Pe numele lui, instanta, suparata de lipsa lui Omar de la proces, emisese mandat de aducere, ce ar fi trebuit executat de politisti. (M. Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.